Блог

Почитател съм на традиционната медицина и на науката въобщеХаресай и сподели

Д-р Юлияна Данаилова – невролог от Стара Загора

 Почитател съм на традиционната медицина и на науката въобще. Нещо повече – практикуващ лекар съм, специалист невролог. Искам да ви разкажа моята история не за друго, а защото тя се повтаря в много семейства.
Детето ми беше на 1 година, когато започна да боледува често, да приема при всяко свое боледуване медикаменти. Така честите вирусни инфекции започнаха да се усложняват, докато един ден колегата ми педиатър ме погледна в очите и с равен тон каза: ”Диагнозата е Бронхиална астма. Трябва към антибиотиците да прибавим и лекарства за вдишване (помпички) Бекотид и Салбутамол. Не се притеснявай, не сте единствените…” В този кошмар на чести пристъпи на фона на масивното медикаментозно лечение живях 5 години.
Един ден ме запознаха с една двойка – прекрасни хора, излъчващи здраве, сияещи в красотата и силата си. Те ми разказаха как често са боледували от сериозни, дори нелечими болести и как са оздравяли, и сега поддържат здравето и красотата си без да им се налага да приемат медикаменти. Е, ето сега започна борба в моя лекарски ум – как е възможно, нали години наред са ме учили да лекувам само и единствено с медикаменти. Дори и профилактиката провеждаме с ваксини и лекарства с много странични ефекти… Та нали съм сериозен човек, човек на науката, практикуващ лекар…
Моментът в живота ми беше такъв, че трябваше да променя нещо в начина си на мислене, в подхода си, за да получа различни резултати. Не исках детето ми да боледува повече! Вярвах, че е възможно да отглеждам детето си спокойно, с радост и в пълно здраве. Но как? Бях в безизходица.
Плахо и с недоверие започнах да му давам Зелена енергия, Колактив, Есенциални мастни киселини, Бифидус, после Суперантиоксидант (тогава синът ми беше на 6 години). Постепенно спряхме помпичките, не се налагаше да ни изписват антибиотик, спяхме спокойно през нощта, вече не отсъстваше от детската градина (което много впечатли госпожите и те също пожелаха да приемат “капсулите за здраве и сила”).
Скъпи приятели, ето вече
15 години аз и моето семейство живеем различен живот. Имаме си едно здраво и жизнерадостно дете, което почти не боледува, но ако все пак се случи, за един ден оздравява. Всяка сутрин, след като благодарим на Бога за деня, който ни е подарил, раздавам вълшебните капсули Зелена енергия и Колактив. Не оставаме и без Есенциални масти киселини и Суперантиоксидант. И знаете ли, че и кучето ни ги хареса (имаме си един красив и умен Голден Ретрийвър – Ричи). На него също даваме продуктите, които ние приемаме, и го срвняваме с братчетета и сестричетата му – Ричи стана голям, здрав, красив, с лъскава козина и спокоен нрав. Често като го гледам си мисля за някои хора, които ми казват: ”Внушаваш си, че продуктите ти действат…”
Разбрах, че няма по-съвършена фармацевтична промишленост от Природата, създала такива продукти като АФА, Есенциaлни мастни киселини, Коластра. Вече моите пациeнти имат надежда, пред очите ми стават чудесa. Моите приятели също приемат продуктите на АкваСорс и не боледуват. Вече
15 години у дома не се е налагало да купуваме антибиотици. Аз просто се превърнах в един здрав и щастлив човек. Мога да ви кажа, че дори се разхубавих и като жена. Който ме познава, ще го потвърди, а който иска да научи как, нека просто ми се обади!
живот!


25/11/2015
Коментари